Criar um Site Grátis Fantástico


Total de visitas: 21236

Spelregels Schaken Voor Beginners Pdf Download

Spelregels Schaken Voor Beginners Pdf Download

spelregels schaken voor beginners pdf

 

Spelregels Schaken Voor Beginners Pdf Download >>> http://shurll.com/bmftk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Schaak is een belangrijk onderdeel en heeft alles met de koning te maken. Ook kan hij de dame niet slaan omdat deze verdedigd staat door het paard. Er zijn diverse niveaus. Het veld linksonder heet bijvoorbeeld a1, en het veld rechtsboven h8. Als je al deze artikelen hebt bekeken, dan weet je inmiddels alles van schaken voor beginners! Je kan nu verder gaan en nog beter worden door tactiek te gaan oefenen.

 

Daarom mag je als je pion de overkant bereikt hem promoveren in een stuk naar keuze. Stuk Punten Dame 9 Toren 5 Loper 3 Paard 3 Pion 1 . Ik heb de koning niet in deze tabel staan. Hierop is 1 uitzondering: zoals je zometeen in de beginstelling zal zien beginnen de pionnen op de 2e (of voor zwart op de 7e) rij. Er zijn nog wel wat spelregels waar de rokade aan moet voldoen:.

 

schaakstukken. Waar je nog even op moet letten zijn de positie van de koning en de dame. Wanneer de koning schaak staat en hij kan niet meer vluchten of op een andere manier voorkomen dat hij schaak blijft staan heb je verloren, je staat dan schaakmat. De stukken hebben allemaal een waarde die je hieronder in de tabel ziet. Mooi online schaakspelen Diverse mogelijkheden Dan Het is gratis te treden en spelen on-line. Dat is geschreven door de Nederlandse wereldkampioen Max Euwe en Albert Loon.

 

Schaakmat. Dit is de enige zet die twee stukken beweegt en hij gaat als volgt: je zet je koning twee velden naar links of rechts, en vervolgens plaats je de toren in de hoek direct over de koning heen naast de koning. Have fun!. Tegen dat programma kun je onder meer op allerlei niveaus schaken. Je brengt de kwetsbare koning in veiligheid en je brengt de toren in het spel. Het paard. ef1da23cbc

routh and nyquist criteria pdf download
toracotomia posterolateral tecnica quirurgica pdf download
download google books pdf greasemonkey
muller brockmann grid systems pdf download
golden search method pdf download
gut reactions jesse prinz pdf download
velamma pdf file for windows phone download
saunders research methods for business students pdf download
personalidade obsessiva compulsive pdf download
applied mathematics for database professionals pdf download